alle kategorier
EN
Information Hotline:

0086 18858786298

Nyheder

Du er her : Forside>Nyheder>Nyheder

Nyheder

2023 CHM Machinery National After-sales Tour Service Activity Year

TID: 2024-01-09 HITS: 7

Hånd i hånd eftersalgsservice, hjerte-til-hjerte-service" #CHM Maskiner "Genial service, fuld pleje" National after-sales tour service-aktivitet lanceret officielt


I 2023, vi som de fleste virksomheder står over for udfordringer forårsaget af ændringer i den globale økonomi. Mens vi konstant overvinder adskillige vanskeligheder, har vi altid troet fast på at "bekymre os om kundernes behov og tænke på, hvad kunderne vil have", og give kunderne papir af høj kvalitetlagen løsninger. Med konceptet omCHM Maskinernes fulde livscyklusservice, vi har åbnet. Vi leverer landsdækkende turservice efter salg, reagerer hurtigt og gør vores bedste for at løse forskellige problemer for kunderne.

微信图片_20240109092711 - 副本

Under den nationale eftersalgsservicetur i 2023 drog vores eftersalgsserviceteam ud fra Dongguan CHM, Shandong CHM, og Dongtai CHM med energisk og professionel teknologi til forskellige dele af landet, og besøgte mange papirvirksomheder efter hinanden. Virksomheden løser problemer for kunderne på produktionsstedet og opnår virkelig 100 % service af høj kvalitet.

Tiden flyver, og hver scene af den nationale eftersalgsserviceturné i 2023 er stadig frisk i min hukommelse. Det, der vises i hvert øjeblik, er vores håndværksmæssige åndCHM mennesker! Det meste af udstyret har stadig fremragende ydeevne og meget lave vedligeholdelsesomkostninger efter 15 års kontinuerlig drift.

 

Siden lanceringen af ​​den første nationale eftersalgsserviceturné i 2022 har voresCHM Maskinservice har fået stor opmærksomhed fra papirvareindustrien og har modtaget ros og bekræftelse fra vores kunder under serviceprocessen!


I CHM Machinerys 20 år med fokus på papirlagen, hver milepæl er uundværlig uden kammeratskab og tillid fra loyale kunder! Tak for at have dig i 2023, og vi vil fortsætte med at arbejde sammen for at skabe en bedre fremtid i 2024!


CHM Machinery er en professionel producent af weblagen maskiner og en professionel leverandør af løsninger til papirproduktbehandling i Kina. Virksomheden, der blev grundlagt i 2004, har en skala på 150,000 kvadratmeter, har den mest professionelle produktionsteknologi og et fuld livscyklus eftersalgsserviceteam i branchen og er blevet godt modtaget af kunder i ind- og udland.

 

Hovedprodukter:

Højhastigheds-weblagen maskine

Dobbelt roterende knivvævlagen maskine

A3/A4/A5 kopipapir produktionslinje

reampakning maskine

Pakning af kartonæske maskine

IntelligentPaltiserende robot

Fuldt elektrisk håndtering af råpapirruller gaffeltruck

Forrige: Ingen

Næste: CHM højdepunkt i 2021