alle kategorier
EN
Information Hotline:

0086 18858786298

Nyheder

Du er her : Forside>Nyheder

Nyheder

"Gradpapir 8K" eller "National Standard 8K" eller "Opening 8K" ark på CHM arkmaskine

TID: 2024-01-15 HITS: 9

"Degree papir 8K" =(270±2.0)X(390±2.0) bruges til print, fremstilling af kopier, testpapirer og kopiering. Størrelserne er forskellige, med et øvre og nedre udsving på 4 mm. De bruges til forskellige formål og har forskellige størrelser. De er alle 8K.

800 (2)

8K papir refererer generelt til 8-karat papir. Dimensionerne på 8-karat papir er: 

hvidt materiale 270mm×390 mm, 

færdigt produkt 260mm×370 mm. 

8k papir er hvidt papir, også kendt som eksamenspapir.

800


8k refererer til papirets størrelse. Det bruges generelt til eksamensopgaver i folkeskoler og gymnasier.


800.

Den ikke-standardiserede 8K produktionslinje sættes på markedet, og du vil først vide, hvor stærk ydeevnen er, når du har set den!


8K-specifikationspapir er faktisk ikke ukendt for mange mennesker. Det mest almindelige papir i denne specifikation er vores testpapir, såsom testpapirer til folkeskole- og gymnasieeksamen, håndskrevne aviser lavet af elever, samt kunstskitsepapir, skitsepapir osv.


美术纸

800,

De modeller, som CHM Machinery altid har promoveret, kan opdeles i to kategorier: Den ene er til rulleskæring af flade ark, og den anden er til rulleskæring af kopipapir. Derudover fortsætter vi i henhold til kundernes behov med at lancere en række ikke-standard tilpassede modeller for at levere personlige løsninger til papirindustrien. For eksempel web-arkmaskine tilsluttet inkjet-printer, arkmaskine tilsluttet prægemaskine, A3/A4 simultan ark kopipapir produktionslinje og 8K produktionslinje osv. Disse ikke-standard tilpassede modeller har været vidne til resultaterne af vores CHM Machinery tekniske ingeniørers dag og nat justering af tegninger, optimering af faktiske maskiner, og arkering og fejlfinding.


Blandt dem er hovedpersonen, vi vil introducere i dag, en produktionslinje, der er i stand til at udfylde 8K-specifikationer. Denne model har høj hastighed og evnen til at skære 5 ruller basispapir på samme tid og kan forbindes til en ikke-standard tilpasset 8K pakkemaskine til in-line produktion. Kunder er forbløffet over dets færdige produkteffekt.


Lad os derefter gå ind på stedet sammen og opleve CHM Machinerys kraftfulde ydeevne's 8K produktionslinje!

CHM-8K web sheeting maskine produktionslinje kundeside I videoen kan vi se, at fra web-sheeting til formidling, fra pakkeemballage til karton, er hele processen yderst effektiv og automatiseret. Den glatte idriftsættelse af denne ikke-standard tilpassede maskine demonstrerer CHM Machinerys stærke teknologiske innovationsevner og -kapacitet. 


Eftersalgsservice i fuld livscyklus hjælper papirvirksomheder med at opnå udvikling af høj kvalitet. 


Kundetilfredshed er vores evige forfølgelse! 

Tak til hver kunde for jeres støtte og tillid til os!